На росії про свободу слова забули вже давно, а наразі автократичний диктаторський режи доходить до чергового абсурду.

З інформації росЗМІ, стало відомо, що в Тюмені чоловіка засудили до штрафу тільки за критику під відео з Симоньян. Суд у Тюмені оштрафував місцевого жителя на 10 тисяч рублів за коментар до відео з Маргаритою Сімоньян.

Пропагандистка симоньян. Фото: скриншот з відео
Пропагандистка симоньян. Фото: скриншот з відео

У ролику Симоньян закликала судити журналістів, які показують палаци та вілли корупціонерів за кримінальною статтею про "державну зраду".

Як повідомила пресслужба суду, поліцейські, які проводили лінгвістичну експертизу коментаря чоловіка, зробили висновок, що він дав "негативну оцінку особі щодо належності до місцевості та народження".

Популярні новини зараз
Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще

Такі випадки не поодинокі, після того, як в країні-терористці планомірно знищили невигідну режиму опозицію, тиск на мешканців до "правильних" та "неправильних" думок досяг максимуму. Так відомо, що навіть за назву війни війною на росії можна отримати штраф, а за участь в антивоєнних мітингах, потрапити у буцегарню.

Нещодавно також стало відомо, що дівчинка змогла переконати суддів в тому, що за надпис "нет в***е" малось на увазі "нет вобле".

Нагадаємо, ми писали, що СБУ вирішила потрусити московського попа на Вінничині: підозри у колабораційній діяльності та державній зраді.

Як повідомляв "Знай.ua", росія вивозить з Білорусі боєприпаси та техніку: Лукашенко піде воювати картоплею, як зважиться напасти.

Також "Знай.ua" інформував, Олексій Арестович розповів, для чого путін спробував насіяти паніку над Україною, і чому зробив тільки собі гірше.