Чутки про те, що російський диктатор путін має особистого двійника, ходять уже не перший рік. Крім того, деяким навіть вдалося вирахувати, коли він випускає їх на публіку.

Про це розповів генерал та екс-глава Служби зовнішньої розвідки Микола Маломуж у новому випуску програми "Аргумент".

Виявилося, що кривавий президент країни-терориста використовує своїх двійників лише у деяких випадках. Йдеться про масові заходи, де йому може загрожувати небезпека. Він дуже боїться за своє життя, і особливо зараз не ризикуватиме.

путін, фото: вільне джерело
путін, фото: вільне джерело

"Коли проводяться масові заходи, там можливий варіант двійника, тому що він боїться. Він дуже боїться загинути. Один з маркерів - при ковіді він садив усіх президентів за 15-м столом. Він зараз обставив себе п'ятьма спецслужбами, які контролюють еліти і самі один одного. Тому він реально виходить на зустрічі", - заявив експерт.

Популярні новини зараз
"Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Крім того, путін зараз розуміє виключно мову сили, і тільки з такою самою позицією можливо вести переговори з нею.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Нещодавно міжнародні ЗМІ стверджували, що інформація про двійники російського президента не чергова вигадка. Люди часто помічають значні зміни на його обличчі, у поведінці, а іноді й зовсім у зростанні. Він не завжди все робить досконало, проте, у Росії всі звикли робити щось через одне місце.

Сподіваємося, що кожен із них незабаром вирушить під трибунал у Гаазі, і це буде справжнім кінцем для путіна, і новим укладанням світу для всієї планети.

Нагадаємо, що Резніков і Арестович побачили в масованому ракетному ударі по Україні розпад Росії

Раніше повідомлялося, що Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з Росією.

Також росія – спонсор тероризму: до Конгресу США внесли доленосні законопроекти