У Кремлі вже готові говорити з ким завгодно, аби зупинити контрнаступ українських захисників. Вони розуміють, що вже нічого не зможуть змінити, адже Захід прокинувся після восьмирічної сплячки.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт, полковник запасу ЗСУ Роман Світан.

Справа в тому, що зараз росіяни намагаються унеможливити просування українських військ на всіх напрямках фронту, оскільки в Кремлі дуже бояться втратити захоплені території. Це загрожує їм крахом всієї країни.

Окупанти, скріншот: YouTube
Окупанти, скріншот: YouTube

Саме тому терористи намагаються переконати сісти Україну за стіл переговорів та зберегти контроль над низкою захоплених областей. Це прокотило вже 2014 року, 2015, і навіть 2019. Але явно не сьогодні, коли вся країна здригається від потужних вибухів у будинках мирних жителів.

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Українцям збільшать доплати та пільги: коли можна буде отримати Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

"Звичайно, невдачі потрібно чимось "перекривати". "Перекривати" нічим - значить потрібно "усаджувати" за стіл переговорів усі сторони, які тільки можливо, щоб зупинити наступ ЗСУ. Вони панічно бояться просування українських військ. Наразі ЗСУ перебувають у таких точках, з яких їхній рух призведе до обвалення всього російського фронту", – пояснив Світан.

Тим часом, українська сторона заперечує будь-яку можливість переговорів із росією, доки влада матиме кривавий диктатор путін. А українські війська взагалі готуються до деокупації наших територій.

Переговори в Туреччині
Переговори в Туреччині

Найближчим часом може статися ще один удар Кримським мостом, після чого буде вже наступ у бік Мелітополя. Це повністю відріже шляхи постачання для окупантів на більшість територій, вважає фахівець.

"Це все "прораховується" росіянами. Виконати завдання протидії вони не зможуть, тому єдиний вихід для них - щоб ми зупинилися або щоб нас змусити зупинитися", - додав Роман Світан.

Нагадаємо, що Олексій Арестович назвав причину запізнілої реакції Кремля на вибухи у Криму

Раніше повідомлялося, що путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін

Також, у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося