Росіяни вже готуються до того, щоб «дати задню» у питанні Кримського півострова. Вони усвідомлюють, скільки проблем їм принесла ця анексія, і думають, що ще не пізно розпочати все з чистого аркуша.

Про це розповів політтехнолог Михайло Шейтельман, повідомляє 24 канал.

Справа в тому, що в Кремлі вже на повному серйозі розглядають питання того, щоб повернути Крим назад Україні, і для цього буде розроблено спеціальне опитування.

Там вони хочуть дізнатися про реальне значення даного півострова для росіян, і тому готують секретне опитування населення на замовлення керівництва росії.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Зміни у тарифах: мобільний оператор Lifecell зробив важливе оголошення Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Для ФОП вступили у дію нові правила Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
Показати ще

"Його тема - "чи готові росіяни віддати Крим?". Про нього стало відомо нашій розвідці. Це, на мою думку, справжній прорив, що вони готуються "дати задню" в цьому питанні. Вони виходять з того, що це вже реальність, що це може статися і що тоді їм робити" - зазначає Михайло Шейтельман.

При цьому, питання будуть задавати незвичайний спосіб, а з хитрістю, як вони звикли. Наприклад, чи потрібно продовжувати війну з Україною, якщо ЗСУ зможуть повернути острів під свій контроль.

Тобто навіть вони вже вірять у те, що українські захисники здатні це зробити, і що станеться це найближчим часом.

Ялта, Крим. Фото: Знай.ua
Ялта, Крим. Фото: Знай.ua

Глава Кремля диктатор путін все ще думає про те, як можна правильно закінчити війну проти України, щоб народ не збунтував і зберегти собі владу, але, найімовірніше, всі його спроби зникнуть. Керівництво вивчає всі можливі сценарії цього.

Нагадаємо, перші проблеми для росіян на українському півострові почалися ще на початку серпня, коли туди прилетіли ракети на аеродром. Ще через 2 місяці, 8 жовтня стався раптовий вибух на Кримському мосту.

Нагадаємо, що путін призначив нового командувача війною, який не славиться добродушністю: хто насправді генерал Суровікін

Раніше повідомлялося, що у Лукашенка плачуться через замінований кордон з Україною та зруйновані мости: не розуміють, що трапилося

Також експерт Олександр Коваленко негайно зажадав від Заходу далекобійних ракет ATACMS.