Пропагандисти відкрито міркують про "необхідність" постійних обстрілів інфраструктури України.

У ефірі шоу на роств дедалі частіше з'являються пропагандисти, які розповідають, як треба нищити українців. Не соромлячись викладають свої рашистські наративи, та мріють побачити на місці України пустелю.

Цього разу один з таких вирішив порадити оркам стріляти по критичній інфраструктурі не багато не мало, а від двох до п'яти тижнів, аби повністю знищити постачання тепла, газу, електрики та зруйнувати логістику.

Для того, щоб перемогти Україну в цьому конфлікті, такі удари повинні завдаватися неодноразово, постійно, від 2 до 5 тижнів, - заявив пропагандист.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

При чому на кадрах показували руйнування Києва, вибухи біля головного корпусу Університету імені Тараса Шевченка та навіть біля дитячого майданчика.

Росіяни вже не прикрашають свої дії вигаданими наративами, а говорять прямим текстом про знищення українського народу, підтверджуючи, що застосовують геноцид.

пропагандит
пропагандит

Важливо, що пропагандисти розуміють, що обстрілами лише посилюють бажання усього світу допомогти українцям. Так нещодавно стало відомо, що строга Німеччина вже передала ППС Іріс для захисту Києва.

Нагадаємо, ми писали, що хворий сепаратист Губарєв заявив, що "рускій мір" хоче нищити українців мільйонами.

Як повідомляв "Знай.ua" стало відомо, що Ілон Маск розмовляв з путіним до здачі Криму росії заради миру.

Також "Знай.ua" інформував, що путін продовжує використовувати Білорусь і Лукашенко у своїх цілях, і вже розроблено новий план.