У мережі з'явилося відео з сепаратистом, який прямим текстом заявив, що росіяни намірені знищувати українців мільйонами, або взагалі стерти з лиця землі.

Відео з'явилося на одному з пропагандистських тг-каналів "Воєнкора котенка Z". На ньому стрілок розповідає, як створюється образ ворога у вигляді українців.

Сепаратист. Фото: скриншот з відео
Сепаратист. Фото: скриншот з відео

Нам дуже важливо створити образ ворога, який буде відповідати "воінствєному мєсту". Тобто це — руські люди, у яких вселився біс. Йдемо їх не вбивати, а переконувати. Але якщо ви не хочете переконуватися, то ми будемо вас вбивати. Вбиватимемо скільки потрібно. Уб'ємо мільйон, 5 мільйонів, хоч всіх винищимо. Поки вони не зрозуміють, що біснуваті і треба лікуватися. - прямим текстом розповідає рашист.

Зеленського сепаратист назвав найголовнішим біснуватим. "Це біснуватий виродок, гітлер 2.0, з цим махровим націоналізмом, з махровою русофобією, як вони там ріжуть рузню. Це криваві біснувати сатаністи, можна так сказати", - фонтанує сепаратист хворобливою уявою.

Популярні новини зараз
Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Або, уточнює казковий довбень, то це, каже, антисистемники, ліберали, споживачі, дурні люди, які не здатні розібратися що відбувається.

"Але вони теж все одно зрозуміють, коли вони побачать, що вони роблять з росією, але до того часу, як до них дійде нам треба показати всю рішучість, щоб вони зрозуміли, що не зважаючи на жертви, ми переможемо у цій війні".

Невідомо, чи лікується таке захворювання, чи то пожиттєвий діагноз, який своєю чергою доводить, що єдине, у чому русня може проявити твердість - це у від'ємноій присутності на війні у вигляді чорних пакетів.

Нагадаємо, ми писали, що секретар РНБО Данілов прокоментував терористичну атаку на Україну: "Пробуджує бажання нищити".

Як повідомляв "Знай.ua" новий російський генерал наказав розкрити недоторканний запас ракет: "Вони розуміють, що повністю програють війну".

Також "Знай.ua" інформував, що обстріли українців лише посилять допомогу заходу та лють: навіть пропагандисти допетрали.