Нацгвардія в москві в повній боєздатності перевіряє на блокпостах всіх хто перетинає кордон мегаполіса.

Журналісти The Mirror з'ясували, що 18 тисяч осіб охорони путіна почали встановлювати блокпости на в'їзді до москви та проводити арешти підозрюваних військовослужбовців.

Скриншот статті
Скриншот статті

У Москві розпочалися арешти військових. У російській столиці розпочався комплекс "заходів" спрямованих проти військових, рух у центрі перекрито. До міста увійшли підрозділи дивізії опер призначення імені Дзержинського – "еліти" росгвардії, які рухаються до центру спільно з підрозділами поліції.

Розвідці відомо про численні арешти, затримання та блокування військових. Тим часом всі військові підрозділи по периметру Москви приведені в підвищену бойову готовність.

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Такі події відбулися після того, як Путін звинуватив спецслужби України в "теракті" на Кримському мосту.

Україна не взяла на себе відповідальність за те, що сталося, також є думка, що вибухи на мосту сталися внаслідок внутрішнього конфлікту в російському керівництві. За даними української розвідки, всі військові підрозділи по периметру москви приведено у підвищену бойову готовність, а також стає відомо про численні арешти, затримання та блокування військових.

Нагадаємо, ми писали, що ядерний шантаж не спрацював: чим путін лякатиме Україну.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з рф.

Також "Знай.ua" інформував, диктатори об'єдналися: Лукашенко та путін збираються розгорнути спільне угруповання військ.