Олексій Данілов прокоментував обстріл рашистами українських міст та назвав теракт — агонією яка наближає росію до поразки.

За словами Данілова, якщо в кремлі хтось думає, що це нас злякає, нехай читають по буквах - це неможливо. Свою реакцію Секретар РНБО оприлюднив на Fаcebook.

Олексій Данилов, фото: скріншот із відео
Олексій Данилов, фото: скріншот із відео

кремль і російська банда! Своїми обстрілами ви викликаєте в нас тільки лють і презирство! Не страх, не бажання про щось домовлятися. Ви пробуджуєте в нас бажання нищити вас, терористів, де б ви не знаходилися - на вулицях і в бункерах, на морі і на суші. Ви можете лякати тільки слухняне російське стадо. Вам нас НІКОЛИ не зломити. А державу-терориста не врятують ніякі ракети, це тільки збільшує нашу жагу до Перемоги і помсти! - написав Данілов.

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Данілов розповів, що всього за 5 годин повітряної тривоги було завдано 83 ракетні удари. Одночасно із цим Путін звинуватив Україну в терористичних атаках, а Лукашенко заявив, що Росія і Білорусь домовилися про розгортання спільного регіонального угруповання військ.

Коли кажуть, що Росія спонсор тероризму, я з цим не погоджуюся, тому що Росія є ніщо інше, як країна-терорист, яка використовує всі можливості для нищення нашої країни. - додав Данілов у інтерв'ю.

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти відправили Володимира Зеленського до бункеру під Львовом, а гарант зняв відео на Банковій.

Як повідомляв "Знай.ua" експерт Олександр Коваленко негайно вимагає від Заходу далекобійних ракет ATACMS: "Україна має право на відповідь".

Також "Знай.ua" інформував, що Резніков і Арестович побачили в масованому ракетному ударі по Україні розпад росії.