У мережі показали новоспечених мобілізованих росіян, яких звозять в Україну в товарних потягах, у яких зазвичай провозять тварин - овець, телят та іншу живність.

У мережі показали відео, як доставляють до України мобілізованих росіян. Спочатку показані платформи з танками, але після у декількох вагонах проїхали солдати, цікаво, що вагони - товарні, у таких перевозять тварин.

Фото: скориншот
Фото: скориншот

У коментарях зазначили, що мобілізованих везуть на загибель, тобто вони настільки буквально прийняли фразу "гарматне м'ясо", що вирішили навіть не ховатися.

Мобіки в товарняку. Фото: скриншоот з відео
Мобіки в товарняку. Фото: скриншоот з відео

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину "Велика активація": астролог визначив, коли українська земля позбавиться окупантів Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Везуть на смерть", "Міндобриво підвозять для української землі", "- прокоментували відео.

Скриншот коментаря
Скриншот коментаря

Відео зафіксували на станції в білорусі - Орша. Імовірно, то супровід, але сам факт перевозки у товарному потязі трохи втішила українців. Відомо, що білорусь надає свої комунікації та навіть зброю для війни росії проти України.

Мобіки в товарняку. Фото: скриншоот з відео
Мобіки в товарняку. Фото: скриншоот з відео

Лукашенко ще не вступив відкрито у війну проти України, проте надає транспорт, територію своєї країни для базування путінського "гарматного м'яска".

Нагадаємо, ми писали, що Подоляк нагадав про злочини окупантів у відповідь на заклики до мирних переговорів з рф: "Менше фантазій".

Як повідомляв "Знай.ua", що "король жахів" Кінг відреагував на скавчання росіян через підрив Керченського мосту.

Також "Знай.ua" інформував, що творіння українців наводить жах на окупантів - справжні дракони, які несуть смерть.