Диктаторський режим вусатого фюрера продовжує відпрацьовувати свою маячню про підготовку удару України по Білорусі. Тепер не тільки з вуст самого Лукашенка, а й на офіційному рівні. Так, Білорусь офіційно звинуватила Україну у підготовці удару. Нещодавно МЗС білорусі вручило українському послові Ігорю Кизиму дипломатичну ноту де запевняє, що Київ нібито планує завдати удару по території білорусі.

В МЗС України відкинули подібні звинувачення. Як повідомив речник МЗС України Олега Ніколенко, інформація про планування удару не відповідає дійсності.

"Ми категорично відкидаємо чергові інсинуації білоруського режиму. Не виключаємо, що вручення дипломатичної ноти може бути частиною плану рф щодо здійснення провокації та подальшого звинувачення України. Влада в білорусі повинна перестати виконувати забаганки Кремля і негайно припинити надавати підтримку росії у здійсненні її агресії проти України", - відзначив Ніколенко.

Як повідомляв Знай раніше, Олексій Данилов востаннє відповів російським злочинцям про мирні переговори: "Думайте про лінію захисту в Гаазі".

Цього разу Олексій Данилов порадив голові Радфеда Росії Валентині Матвієнко замислюватися не про мирні переговори з Україною, а про те, як вони вигадуватимуть лінію переговорів і каються за скоєні дії в Гаазі, адже станом на сьогодні їм явно світить довічне.

Популярні новини зараз
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Показати ще