Олексій Арестович, радник Офісу президента, у своїй розмові з журналістом Фейгіним, розповів про поступ ЗСУ на фронті.

У інтерв'ю журналісту Марку Фейгіну, Арестович заявив, що ЗСУ просовуються в бік Херсону, та вже можуть бачити будинки у цьому славетному місці.

Арестович. Фото: скриншот з відео
Арестович. Фото: скриншот з відео

Це не означає, що ось завтра вже Херсон буде деокуповано, але говорить про те, що ЗСУ планомірно і чітко просувається до спільної мети.

Ще важливо те, що чим ближче і ширше наш наступ, тим більше озброєнь ЗСУ може використовувати, особливо польову артилерію, тому оркам стане ще складніше.

Популярні новини зараз
До 9,99 грн за куб: кому доведеться більше платити за газ Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати Увага на квитанції: українців попередили про платіжки за комуналку Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

За нашою інформацією від військових успіхи справді є, перемоги даються дуже важко та з втратами.

Від позицій ЗСУ у Посаді-Покровському до Херсона близько 30 км, але наші вже далі, за Посад-Покровським. З цієї позиції вже видно будинки у Херсоні - заявив Арестович.

Також Арестович уточнив, що це дуже добре, адже відтепер всі види арти почнуть працювати.

Це дуже добре, бо всі види артилерії почнуть працювати - зазначив воєнний експерт.

У Міноборони повідомляють, що просування українського війська відбувається не лише на Херсонському але й на других лініях фронту, а успіхи в ЗСУ набагато кращі та потужніші.

Нагадаємо, ми писали, що путінські мобіки зникають після перетину українського кордону.

Як повідомляв "Знай.ua" "коробки" за колючим дротом: мобіків путіна опікують гірше, ніж худобу.

Також "Знай.ua" інформував, що у Лукашенка відкрито погрожують Україні війною, готові заступитися за приниженого путiна.