путiна в Кремлі вже ніхто не боїться, і навіть наближене коло дозволяє собі робити йому зауваження про війну в Україні.

Про це повідомляє The Washington Post.

Американська розвідка нещодавно з'ясувала, що серед найвищого ешелону Росії є величезні розбіжності щодо того, що треба далі робити з війною в Україні. Крім того, їх один із членів цього "угруповання" висловив в обличчя особисто путіну, що його явно розлютило.

Таку незгоду члена найближчого оточення диктатора путіна вважали вкрай суттєвою, і це включили навіть у щоденний брифінг президента Сполучених Штатів Америки Джо Байдена.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Популярні новини зараз
ПФУ скоротив фінансування пенсій: чи уріжуть виплати стареньким Важливі події відбудуться вже скоро: тарологиня назвала критичні дати для України Залишився лише тиждень: українці зазнають важких змін з 1 жовтня Школи переходять на новий формат навчання: звикати до змін доведеться усім
Показати ще

"З початком окупації ми стали свідками зростання тривоги з боку найближчого оточення Путіна. Наші оцінки свідчать про те, що вони спричинені нещодавніми російськими втратами, неправильним напрямом та значними військовими недоліками", – сказав представник західної розвідки.

При цьому, на жаль, до них ще не дійшов той факт, що цю війну їм не виграти ніяк, і обурення до путіна були на рахунок того, що він неправильно веде військову компанію.

путін. Фото: скриншот Youtube
путін. Фото: скриншот Youtube

Часом справді складається таке враження, що диктатор робить все для того, щоб його країна не тільки програла, а й була назавжди зруйнована.

"Є багато людей, які переконані, що не все з цього добре чи не є правильним курсом дій. Про те, чому армія не забезпечена належним чином, про те, чому кампанія йде не так, як треба", – каже чиновник.

Держдума, фото: скріншот з відео
Держдума, фото: скріншот з відео

Нагадаємо, що Олаф Шольц підтримав США у питанні ядерної атаки на Україну, і попросив путіна почати думати головою

Раніше повідомлялося, що на кордоні з Казахстаном росіяни бомжують у целофанових вігвамах, а на росії їм уже готують нари чи іржавий автомат .

Також у Рамзана Кадирова стався черговий напад божевілля .