Після ратифікації приєднання до Росії 4 анексованих областей понеділок мав стати тріумфальним для путіна.

Однак The New York Times повідомляє, що події на полі бою перетворили такі заяви на насмішку.

Визволення українських міст. Фото: скриншот  з відео
Визволення українських міст. Фото: скриншот з відео

Після повернення Лимана – найважливішого стратегічного залізничного вузла, українці продовжили відбивати свої землі у вимушених відступати росіян. Втеча рашистів надихає українських солдатів, які зіткнулися з голодними, погано екіпірованими військами супротивника.

На півдні українські сили також почали просування вглиб Херсонської області, де, за оцінками видання, російські війська перебувають у хиткому становищі. Їхні запаси та матеріально-технічне забезпечення переважно знаходяться на східному березі річки за зруйнованими мостами.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Важливо розглядати бойові дії на окремих театрах воєнних дій не як незалежні один від одного, а як елементи єдиної стратегічної наступальної операції, - заявив неназваний чиновник.

У кремлі відкрито зізнаються, що самі не знають, якими будуть нові межі росії, могилізація пробуксовує, а чиновники, не соромлячись, публічно критикують один одного й уряд. Вся ситуація більше схожа на анекдотичну, та хитку.

Визволення українських міст. Фото: скриншот  з відео
Визволення українських міст. Фото: скриншот з відео

Як ми повідомляли, ЗСУ готують новий "сюрприз" для окупантів: лінія оборони вже на межі.

Як повідомляв "Знай.ua" Андрій Піонтковський розкрив задум НАТО 70-річної давнини, реалізація плану покладена на Україну.

Також "Знай.ua" інформував, ЗСУ офіційно розпочали деокупацію Луганської області, міста повертаються додому - Сергій Гайдай.