Стало відомо про те, на якому напрямку посипається російська лінія наступної оборони. Вони не витримують тиску від українських захисників і просто тікають.

Про це 24 каналу розповів військовий експерт Олег Жданов.

Настав час Збройних сил України на полі бою, і вони отримали перевагу, звільняючи населені пункти від росіян. Усього за півтора місяці контрнаступу вдалося просунутися в рази далі, аніж це зробили росіяни за півроку.

Зокрема, наші захисники вже почали просуватися у бік Кремінної та Сватового. Як тільки нам вдасться зайти в ці два міста, одразу впаде лінія оборони росіян, яку вони намагаються звести зараз, і це вплинуло б на подальший перебіг подій.

Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube
Олег Жданов. Фото: скриншот Youtube

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

"Є неперевірена інформація, що росіяни почали евакуюватися з Кремінної і це вже схоже на систему. Російський генштаб дуже боїться потрапити в оточення. На мою думку, у ворожому генштабі не чекають сигналу зверху і як тільки з'являється небезпека оточення - вони потроху виводять регулярні частини ", - зазначив Олег Жданов.

При цьому путін хоче досягти якихось успіхів, але відправляє на "фарш" тільки мобілізованих громадян, які ніколи в руках зброю не тримали. З таким методом війни йому ніколи не виграти, що, звичайно, на руку українцям.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Як тільки ця лінія оборони буде покинута росіянами, то ЗСУ просунуться на інших ділянках, тим самим просунуться до Сєвєродонецька та Лисичанська.

Нагадаємо, що 4 жовтня над містом Лиман було урочисто піднято український прапор, адже напередодні росіяни з ганьбою втекли звідти. І так буде з кожним населеним пунктом та містом, як показує вже практика.

Нагадаємо, що ЗСУ офіційно розпочали деокупацію Луганської області, міста повертаються додому - Сергій Гайдай

Раніше повідомлялося, що польський міністр Кульпа розповів, навіщо Росія вибрала політику ізоляції за прикладом Північної Кореї .

Також Олександр Невзоров розшифрував шалену промову диктатора путіна для місцевої челяді.