Поки бункерний маразматик монтує відосіки, заганяючи стадо своїх зомбогромадян на забій для захисників України, проти путіна дедалі більше гуртується світова спільнота, українцям невтомно допомагають з кожного куточка світу, цього разу чеські друзі зібрали українцям на цілий танк.

Активісти чеського руху Dárek pro Putina (Подарунок для Путіна) зібрали 33 млн крон ($1,3 млн) на танк Т-72 AVANGER для ЗСУ. Вони назвали його Томаш. Перед збором консультувались з МО України, купівлю танка та транспортування узгодили з МО Чехії.

Танк від чехів. Фото: скриншот Twitter
Танк від чехів. Фото: скриншот Twitter

Так, Чехія — перша країна в світі, де люди "набили" танк, щоб відправити його проти Путіна. Томаш йде на війну! 33 мільйони крон зібрали 11 288 людей із серцем. Дякую. А що буде далі? Боєприпаси! Боєприпаси для танків, гранатометів, гаубиць і гармат. Боєприпаси! - написали у твіті активісти.

Танк від чехів. Фото: скриншот Twitter
Танк від чехів. Фото: скриншот Twitter

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Активісти не збираються зупинятися, та обіцяють купувати боєприпаси, щоб "годувати Томаша та його друзів". Посол України у цій країні Євген Перебийніс висловив подяку чехам.

Чехія стала першою країною, де звичайні люди купили для ЗСУ танк - модернізований T-72 AVANGER. Йому дали ім'я Томаш (на фото ліворуч). 33 млн. крон (понад 1,3 млн. дол.) через ініціативу "Подарунок для путіна" зібрали понад 11 тис. людей. Дякуємо!

Скриншот повідомлення. Фото: Twitter
Скриншот повідомлення. Фото: Twitter

Нагадаємо, ми писали, що пропагандисти почали серйозно побоюватись "приєднання" українських територій до рф.

Як повідомляв "Знай.ua" Олексій Арестович розповів, на що йде путін, аби втримати автократичний режим.

Також "Знай.ua" інформував, що британець, котрий воював за Україну, розкрив жахливі тортури окупантів після полону.