Російська пропаганда на телебаченні знову дала збій, зізналися, що історичних прецедентів.

Один із "експертів" прямо і чесно зізнався, що включати до складу росії території, які вони не контролюють, — це злочинна дурість. І жодної впевненості, що мобілізація врятує авантюру під назвою "спеціальна військова операція" — немає. Відео з прямою мовою пропагандисти розповсюдили у тг-каналі Правда Геращенко.

Пропагандисти. Фото: скриншот з відео
Пропагандисти. Фото: скриншот з відео

Пропагандист називає заяви путіна та інших пропагандистів мріями та нарікає на те, що з людьми, які живуть в уявній реальності важко розмовляти.

"Я бачу динаміку бойових дій на фронті, і будь-хто з присутніх може покласти руку на серце та сказати, що не впевнений, що мобілізація допоможе переломити хід бойових дій та "звільнити" Запорізку область. Наразі всі скидається не дуже добре", - заявив рашист.

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім "Війна на території росії": відомий астролог назвав час, коли Україна відчує мир Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Хтось мав сказати це першим. росіян потихеньку готують до усвідомлення, що "сво" провалилася, а путін - жалюгідний невдаха.

Водночас мобілізовані обривають телефон, щоб домовитися з українськими захисниками для того, аби здатися у полон. Русня не хоче дохнути в українській землі, попри свою боягузливу натуру. У мережі з'являються нарікання, що за телефоном, який дали, щоб стати полоненим, неможливо додзвонитися.

Нагадаємо, ми писали, що окупанти не можуть порозумітися з новоприбулим "м'ясом": суперечки з командирами і бійки між собою.

Як повідомляв "Знай.ua" у Бурятії помітили "вершників Апокаліпсису" на чорних жеребцях: викликають дикий сміх замість жаху.

Також "Знай.ua" інформував, що Олексій Резніков сумнівається в ефективності простроченої ядерної зброї росії.