30 вересня путін вирішив нарешті виконати те, що обіцяв своїм холуям - приєднати території України, як вдалося захопити. Щоправда, перед тим, він вирішив вилити трохи маразматичного лайна на голови тих, хто його зібрався слухати.

Отже, з усього сказаного, стало відомо, що "днр та "лнр", а також Запорізька та Херсонська області "мають спільну долю з Росією".

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

"Хочу, щоб це запам'ятали всі — люди, які живуть у Луганську, Донецьку, Запорізькій та Херсонській області, стають нашими громадянами. Назавжди", - заявив путін.

Замість репарацій він обіцяє відновлювати ту інфраструктуру, яку встиг знищити за пів року війни.

Популярні новини зараз
Головне за 5 травня: доплати пенсіонерам уже влітку, можлива смерть Віктора Павліка та новий тариф на світло ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Радянського Союзу немає, минулого не повернути, та й Росії сучасній цій не потрібно, ми цього не прагнемо", - намагався обдурити сам себе дідуган.

Також Путін звинуватив англосаксів у диверсіях на "Північних потоках" та закликав "київський режим"негайно припинити бойові дії та повернутися за стіл переговорів.

Захід шукав і шукає новий шанс послабити та розвалити Росію, їм не дає спокою, що є така велика країна. Ми захистимо наші цінності від Заходу - заявив главарь рф

Він також промимрив, що Україна має припинити вогонь, і те, що під час переговорів "вибір "республік" Донбасу, Запорізької та Херсонської областей обговорюватися не буде".

колаборанти та зраднки. Фото: скриншот з відео
колаборанти та зраднки. Фото: скриншот з відео

Домовленості, досягнуті на найвищому рівні, оголошуються недійсними. Також не раз розповів маячню, що колективний Захід хоче знищити рф. На самому заході медведєв заснув, а кадиров розплакався.

кадиров "плаче". Фото: скриншот з відео
кадиров "плаче". Фото: скриншот з відео

Підсумував своє марення ботоксний лідер РФ фразою - "За нами правда, за нами Росія".

Нагадаємо, ми писали, що Арестович поспішає на допомогу накрученим українцям: чому варто виключити варіант ядерного удару.

Як повідомляв "Знай.ua" батьків путіна попросили вплинути на божевільного сина: дістати з могили.

Також "Знай.ua" інформував, що російську агресію не витримують навіть китайці: союзники путіна спорудили на кордонах огорожі.