Стало відомо про те, які плани у путіна є на сьогоднішній день, і для чого саме він наказав запровадити часткову мобілізацію. Деякі міста України знову можуть бути у небезпеці.

Про це пише Bloomberg, посилаючись на джерела у Кремлі.

Навіть попри те, що вже кілька місяців російська армія зазнає виключно поразки, диктатор путін не відмовився від своїх планів захопити абсолютно всю Україну.

Мобілізація в росії, фото з вільних джерел
Мобілізація в росії, фото з вільних джерел

Для цього він вирішив використати метод мобілізації, і цим нова партія гарматного м'яса може бути відправлена ​​на штурм Харкова та Одеси.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Диктатор путін хоче повернути ініціативу на фронті, щоб просунутися вглиб території, і тим самим зайняти ще два українські міста. У Кремлі впевнені, що вони зможуть воювати до кінця і тим самим зламати київську владу на переговори.

Окупанти обкрадають українські магазини та музеї. Фото: скриншот з відео
Окупанти обкрадають українські магазини та музеї. Фото: скриншот з відео

Однак у виданні зазначили, що 300 тисяч невмотивованих і бездосвідчених бійців ніяк не зможуть змінити ситуацію на полі бою. Єдине, що вони можуть зробити – кількістю стримати український наступ, але це навряд чи. Після цього ядерний та газовий шантаж путіна тільки зміцниться.

Тим часом українські захисники продовжують контрнаступ, і він є досить успішним. За кілька днів вересня вдалося повністю звільнити Харківську область, а також низку населених пунктів на Херсонському напрямку. Жодні референдуми не зможуть зупинити нашу боротьбу.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Нагадаємо, що путін стягнув військову техніку до грузинського кордону, почали споруджувати блокпости .

Раніше повідомлялося, що в Махачкалі почали зводити барикади, а мобілізацію визнали геноцидом народів Дагестану .

Також, окупанти крадуть не тільки унітази, тягнуть і щось набагато цінніше