Стало відомо, що в РНБО розробили для українців інструкцію на випадок ядерного удару, а також розповіли про те, якою може бути реакція Заходу.

Про це Олексій Данилов сказав у коментарі Радіо Свобода .

Останні тижні гостро постає питання застосування росією ядерної зброї територією України. Ніхто не виключає, що диктатор путін остаточно збожеволів, і справді на це зважиться, проте українські політики зазначають, що це не змінить нас у захисті своїх територій.

Олексій Данилов, фото: Instagram
Олексій Данилов, фото: Instagram

"Якщо не буде відповіді світової спільноти, країн НАТО на таку зухвалу атаку (якщо вона, не дай Боже, станеться), це не означає, що ми не захищатимемо свою землю. Нас зупинити не може ніхто: ні Путін, ні його війська". І це вже було неодноразово доведено", – наголосив він.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Наразі апарат Ради національної безпеки розробив докладну інструкцію для українців, яка стане в нагоді на випадок застосування путіним тактичної ядерної зброї. Найближчими днями її збираються вже оприлюднити.

Ядерна зброя - фото 24 канал
Ядерна зброя - фото 24 канал

При цьому кривавий диктатор путін повинен чудово усвідомлювати той факт, що будь-який крок у застосуванні ядерної зброї стане для нього летальним. Цього вже не виправити, і світ явно не заплющить очі.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

Сподіваємося, що все закінчиться благополучно, і Україні вдасться повернути всі свої території військовим шляхом, і тільки потім можна вже говорити про дипломатію.

Нагадаємо, що в Грузії гідно "зустрічають" дезертирів з Росії: пам'ятають про закон бумерангу після злочину путіна.

Раніше повідомлялося, що безштанна алкогвардія: у мережі показали, які "воїни" їдуть в Україну гинути за путіна

Також, у Міноборони розвіяли в пух і прах російську статистику втрат ЗСУ