Пригожин визнав, що створив ПВК Вагнер ще навесні 2014 року для участі у війні проти України.

Журналіст-розслідувач Денис Казанський оприлюднив інформацію, яка потрапила до росЗМІ. Казанський підкреслює, що пригожин заявив, що його люди штурмували луганський аеропорт та відвоювали ЛДНР.

Ось і кінець казки про внутрішній конфлікт. Не було жодних шахтарів та трактористів, - зазначає жірналіст.

Скриншот Twitter
Скриншот Twitter

Досі пригожин, і вся російська пропаганда заперечували, що ПВК Вагнера взагалі існує. І ось тепер у відповідь на запитання журналістів Пригожин зізнався, що російські найманці ще з весни 2014 року під виглядом шахтарів та трактористів воювали проти України та відіграли вирішальну роль у створенні ЛДНР.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Скриншот Youtube
Скриншот Youtube

"Винятково завдяки їхній відвазі та мужності стало можливим звільнення луганського аеропорту та багатьох інших територій, а також докорінно змінилася доля ЛНР та ДНР", - заявив Пригожин.

Скриншот Youtube
Скриншот Youtube

Тобто російський олігарх відкритим текстом каже, що не було жодного повсталого проти України Донбасу. Не було жодної громадянської війни, як брехали Мураєв, Шарій та Олена Бондаренко. А була російська окупація. Просто до 2022 року вона здійснювалася руками найманців із нелегальної ПВК. А 2022 року, коли найманці виявилися неефективними, Путін уже відкрито ввів війська.

Нагадаємо, ми писали, що мобілізовані росіяни вперше в житті включили голову і намагаються потрапити в полон.

Як повідомляв "Знай.ua" Ліз Трасс знову принизила путіна, і передбачила гучну поразку росії.

Також "Знай.ua" інформував, що у Маріуполі залякують дезертирів: обіцяють "плюшки" від рф та вимагають повернутися в частини.