Стало відомо про те, куди російський диктатор путін може залишити першу партію мобілізованих громадян. Вони вибрали собі пріоритетне напрям.

Про це 24 каналу розповів політолог Андрій Вігірінський.

Близько тижня тому путін вирішив оголосити часткову мобілізацію в країні, але при цьому, за їхніми даними, втрати становлять 6 тисяч осіб. Звичайно, це не відповідає дійсності, але народ вірить.

Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube

Як виявилося, також вона абсолютно нерівна для всіх, і привілейовану частину відправлять до росгвардії, а решту як гарматного м'яса в Україну.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Першим напрямком, де можуть опинитися нові росіяни, може стати Херсонська область. У Кремлі дуже переживає через те, що вони всі можуть втратити через контрнаступ ЗСУ, тому ще роблять видимість перемог.

Відтак цілком можливі інші місця наступу Збройних Сил України, зокрема, Запорізька область.

Вручення повістки, скріншот: YouTube
Вручення повістки, скріншот: YouTube

"Для нас вкрай важливий, з погляду деокупації Півдня, напрям Запорізької області, який дозволить розрізати редути супротивника, якщо просунутися вниз до Азового моря і далі вже рухатися на Захід до узбережжя Чорного моря", - зазначає Андрій Вігиринський.

Росіяни хочуть нас взяти кількістю, але це ще нікому не вдавалося, адже завжди у пріоритеті якість.

Нагадаємо, що бомжатні виглядають краще: як ставляться до мобілізованих росіян .

Раніше повідомлялося, що в Маріуполі залякують дезертирів: обіцяють "плюшки" від Росії і вимагають повернутися до частини

Також, у Якутії будують цілі схеми щодо ухилення від мобілізації: ламають техніку та перекривають дороги у селища, щоб не воювати