Пропагандисти почали відкрито панікувати, і розуміють, що рішення путіна приведе їх усіх до краху. Тепер вони наполягають на розстрілі військкомів.

З такою пропозицією виступив місцевий король пропаганди Володимир Соловйов. У своєму політичному ток-шоу він знову висловився з приводу часткової мобілізації, яку в середині вересня вирішив розпочати диктатор путін.

Фанат Кремля вважає, що потрібно розстрілювати військкомів за помилки, які вони встигли зробити за останній тиждень. Багато хто просто не дотримується вказівок Міністерства оборони.

"А можна розстрілювати [військомів, які порушують порядок мобілізації]. Я б публічно вивів пару таких військкомів..." - сказав Соловйов в ефірі програми "Вечір із Соловйовим".

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Крім того, він запропонував відправити несумлінних співробітників військкомату в зону бойових дій на Донбасі, щоб вони усвідомили весь жах того, що відбувається. Тобто панікують навіть пропагандисти панікують через нове рішення путіна, і вже не раді жодній війні.

"За вухо — і на Донбас. Лопаточку йому дати, хай окопується", — сказав він.

Панікувала також і Маргарита Симоньян, яка частково згодна зі своєю колегою. Вона вважає, що треба розбиратися з кожним випадком окремо, адже було дуже багато помилок, і повістки роздавали навіть непридатним громадянам.

Нагадаємо, що Ліз Трасс знову принизила путіна, і передбачала гучну поразку росії .

Раніше повідомлялося, що Сі Цзіньпіня можуть виштовхнути у відставку: політолог пояснив, що це може змінити все

Також, окупанти крадуть не тільки унітази, тягнуть і щось набагато цінніше