Стало відомо про чергові проблеми росіян через часткову мобілізацію. Держава не може забезпечити майбутніх вояків елементарними речами, що перетворює їх на гарматне м'ясо.

Про це повідомили у Генеральному штабі Збройних Сил України.

Майже тиждень у цій недодержаві триває часткова мобілізація. Протести в містах нічого не дали, і вони або почали збігати до сусідніх країн, або ж слухняно вирушають до військкоматів.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Мало того, що їм доведеться гинути за амбіції путіна, то ще й за власний рахунок необхідно придбати собі екіпірування. У Білгороді чоловікам вручили перелік речей, які їм потрібно придбати самостійно. Зокрема йдеться про теплий одяг.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

Також, з кожним днем ​​обмежень для них стає дедалі більше, і тепер чоловіки з Ростовської області не можуть залишити регіон, а особам, що перебувають не за місцем прописки, через родичів наказано протягом трьох діб з'явитися до військкоматів.

Так вони діють і на окупованих територіях України. Зокрема у Севастополі. Днями на базі автомобільного батальйону чорноморського флоту розпочали підготовку мобілізованих.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

У своєму зверненні російський диктатор путін відразу зазначив, що цій мобілізації підлягатимуть виключно особи, які мають бойовий досвід або служили в армії. Насправді ж це зовсім не так. На Луганщині почали вручати повістки навіть тим, хто ледве досяг повноліття. Це ще один доказ того, що Росія порушує всі можливі правила ведення війни.

Мобілізація у Якутії, фото з вільних джерел
Мобілізація у Якутії, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що путін переміг росіян: страх перед владою перевершив страх смерті

Раніше повідомлялося, що путін може застосувати ядерну зброю проти України: представник ГУР Вадим Скибіцький

Також росіяни проти путінської мобілізації: у прокуратурі вже обіцяють 15 років за ґратами