У росії вже кілька днів проходить "часткова" мобілізація, яку оголосив Володимир Путін для набору нового "м'яса" у війні проти України. У мережі з'явилося ефектне відео, на якому зрозуміло, які "воїни" прагнуть потрапити на фронт за свого "царя".

Кілька днів тому в Росії було оголошено так звану часткову мобілізацію, в рамках якої в Кремлі пообіцяли призвати 300 тисяч людей, але тільки тих, хто вже служив і має досвід. За фактом як "м'ясо" на фронт забирають усіх поспіль, навіть намагаються тих, хто вже помер.

Російські військові. Фото: скрін youtube
Російські військові. Фото: скрін youtube

Так, у мережі з'явилося показове відео того, які "славні воїни" їдуть воювати за путіна. У центрі кадру три бійці алкофронту, які вже ледве тримаються на ногах і намагаються щось обговорювати. Незабаром з кущів виходить їхній колега зі спущеними штанами, ймовірно, навіть не помічаючи, що не все гаразд з "екіпіруванням".

Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube
Мобілізація у Росії. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Незабаром голос за кадром просив бійців "алкогвардії" допомогу товаришу прикрити сором.

"Натягніть йому портки. Боєць невидимого фронту, давай одягайся, не ганьби", - коментує жінка за кадром.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, росіяни продають Віталію Кіму свою техніку за смішні ціни: повний прайс та поради окупантам, як залишитися живими та з грошима.

Також наш портал інформував, офіцер ЗСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво.

Крім того, ми писали, що в Бурятії військкомати забирають і померлих росіян, путін і шойгу створюють "Потойбічний полк": "З одного боку - смішно".