Путіна почали офіційно порівнювати з диктатором фашистської Німеччини Адольфом Гітлером. Ніхто зі світових лідерів не боїться ескалації конфлікту.

Заявив про це колишній командувач американських військ у Європі генерал у відставці Бен Ходжес в інтерв'ю німецькому виданню Bild .

Він зовсім не вірить, що диктатору путін вже коли-небудь вдасться переламати хід цієї війни, і саме тому його дії нагадують останні дні життя Адольфа Гітлера.

Бен Ходжес, фото: скріншот із відео
Бен Ходжес, фото: скріншот із відео

Той перед самою поразкою Третього Рейху теж намагався перекинути на фронт більше воїнів, і думав у такий спосіб перемогти "ворогів". Як бачимо, у нього нічого не вийшло і Велика Вітчизняна війна завершилася поразкою Німеччини.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Зараз же путін намагається зробити те саме за допомогою "часткової мобілізації". Він каже, що до війни буде залучено лише 300 тисяч людей, які вже мають бойовий досвід або вони служили в армії. Однак, все це прийом, і йдеться про мільйони. Вони спеціально зашифрували один із пунктів указу.

путін, фото: скріншот з відео
путін, фото: скріншот з відео

"Нинішня поведінка Путіна нагадує мені Гітлера, який останніми днями Третього Рейху муштрував хлопців та старих для Вермахта. Іронія долі: Путін робить те, що робили нацисти", – сказав Бен Ходжес.

Також, він говорить про те, що без достатньо артилерійської підтримки, новоприбулі росіяни "будуть лише гарматним м'ясом, яке сидітиме цієї зими в холодних мокрих окопах під час того, як українські сили просуватимуться вперед". Тобто вони вже остаточно приречені і Україна може готуватися до нових перемог. Російської агресії не місце у нашій країні.

Гітлер. Фото: BBC
Гітлер. Фото: BBC
Гітлер. Фото: BBC

До речі, американський генерал також не вірить і в ядерний удар з боку Кремля, адже путін знає про нищівну відповідь від США.

Нагадаємо, що виступ Шойгу після путіна: смішні втрати Росії, мобілізація та ядерний шантаж

Раніше повідомлялося, що путін оголосив на Росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор

Також, на ялтинській набережній сталася "Волинська різанина" з Олегом Царьовим, уже встиг поплакатися