Стало відомо про те, чи наважаться росіяни знову розпочати наступ на українську столицю, і якщо так, то коли це може статися.

Висловився на цю тему відомий військовий експерт Олег Жданов у новому інтерв'ю для порталу ТСН .

Російський диктатор путін не відмовився від ідеї знову напасти на Київ, і цим захопити всю територію України. Однак, найімовірніше, у нього не вийде цього зробити, і новий наступ провалиться.

Олег Жданов, фото: скріншот із відео
Олег Жданов, фото: скріншот із відео

"Щоб опанувати всю Україну, треба збирати армію десь на мільйон людей, не менше. Це мінімум. А ми ж не сидимо, склавши руки. Ми отримуємо військову допомогу, вчимо своїх військовослужбовців... Він, швидше за все, розраховує на нову кампанію навесні. , там, можливо, знадобиться і більше. Чому? Тому що ми найбільша країна Європи. А вони технологічно та професійно деградують у плані підготовки особового складу, техніки та озброєння" - зазначає Олег Жданов.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Російські окупанти
Російські окупанти

Вони ж при цьому продовжують воювати із озброєнням радянського зразка, яке стоїть роками на зберіганні, і тим самим виходить із ладу. З такими методами неможливо виграти війну. Особливо коли їхній ворог, яким для них є Україна, постійно зростає в плані професіоналізму.

За сім місяців повномасштабної війни Збройні сили України здебільшого перейшли з радянського озброєння на сучасне і все завдяки нашим західним партнерам. При цьому наші хлопці також навчаються у західних навчальних центрах.

Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube
Мобілізація в Росії, скріншот: YouTube

"Захід дає нам необхідну зброю, і я думаю, що ми дійдемо і до оперативно-тактичних ракет із дальністю до 300 км цього року, а може, й раніше. Ну, і решта озброєнь. Подивимося, що нам дасть 1 жовтня - початок процедури ленд-лізу. Сподіваюся, що партії озброєння налічуватимуть від 100 одиниць та більше", - сказав Олег Жданов.

Нагадаємо, що офіцер ЗСУ назвав росіянам три способи, як уникнути путінської "могилізації": Україні не потрібне додаткове добриво

Раніше повідомлялося, що російські пропагандисти виправдали путінську "могилізацію" зниженням безробіття

Також путін може застосувати ядерну зброю проти України: представник ГУР Вадим Скибіцький