Стало відомо про те, які плани мають Захід на той випадок, якщо кривавий диктатор путін все ж таки зважиться застосувати ядерну зброю по Україні. Ніщо не залишиться без відповіді.

Про це висловився відомий український військовий експерт Олег Жданов у своєму черговому огляді на ситуацію в Україні. Він регулярно обговорює ситуацію на фронті і намагається передбачити, що відбудеться надалі.

Він вважає, що росія навряд чи все ж таки застосує ядерну зброю по Україні, адже така ймовірність вкрай низька. Все це блеф, і спроби диктатора путіна залякати просто народ і весь світ.

Олег Жданов, фото: Радіо Свобода
Олег Жданов, фото: Радіо Свобода

При цьому, країни партнери неодноразово заявляли про те, що готові будь-якої миті завдати превентивного удару, якщо будуть точні докази, що путін все ж таки натисне на "червону кнопку".

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Кого не мобілізують до армії: перелік професій Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

"Вони можуть аж до завдання превентивного удару по самому Путіну, по центру прийняття рішень лише при спробі застосувати ядерне озброєння… І навіть інертна Європа на сьогоднішній день не готова до того, щоб у географічному центрі європейського континенту з'явився новий "Чорнобиль". Тільки одному Богу буде відомо, куди дутиме вітер у той момент, коли ця зброя застосовуватиметься", – заявив Олег Жданов.

Ядерна ракета, фото: скріншот із відео
Ядерна ракета, фото: скріншот із відео

Міф про ту саму кнопку вже неодноразово викривався, адже її просто не існує. Це не робиться так просто, як здається на перший погляд. Тобто, якщо все ж таки путін зважиться на цей крок, то розвідка будь-якої країни знатиме про це заздалегідь.

"І є тривала процедура, яка спускається з самого верху на самий низ для застосування цієї зброї. Повірте, з урахуванням сьогоднішньої розвідки, як тільки розмова про ядерну зброю зайде в бункері Путіна, про це знатимуть у західній розвідці", – додав військовий експерт. .

Тому приводів для занепокоєння на сьогоднішній день абсолютно немає.

Нагадаємо, що Олексій Арестович відповів на нові фантазії росіян, як мобілізація змінить ситуацію на фронті

Раніше повідомлялося, що союзник путіна Олександр Вучич пророкував початок Третьої світової війни через Росію та Україну

Також Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль