У росії через часткову мобілізацію, яку почав диктатор путін, зовсім немає жодної паніки. Чоловіки просто окупували аеропорти своєю присутністю.

Справа в тому, що в мережі почали з'являтися кадри з московських аеропортів, зокрема йдеться про "Внуково".

На опублікованих знімках видно, що в залах зібралося безліч людей, і 90% з них молоді чоловіки. Вони бояться, що можуть отримати з дня на день повістку, тому поспіхом почали залишати країну в будь-якому безпечному чи можливому напрямку.

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело

За офіційною статистикою більше 70% росіян підтримують дії путіну по відношенню до України, тому висока ймовірність того, що в аеропорту величезна кількість бравих патріотів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Мабуть, воювати вони були готові лише вдома на дивані у коментарях, а також із погрозами на адресу українців. Коли все дійшло до справи, почали тікати.

Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело
Аеропорт у Москві, фото: вільне джерело

При цьому черги не лише в аеропортах, а й на сухопутних кордонах. Громадяни намагаються виїхати до Фінляндії, Грузії, Казахстану, і навіть до Монголії. У всі країни, які межують із їхньою недодержавою. Навоювалися, хлопці.

При цьому, незважаючи на те, що мобілізація "часткова", і спрямована лише на тих, хто служив, повістки надходять практично кожному. Навіть багатодітним батькам, яким належить відстрочка.

Кордони з росією, фото: вільне джерело
Кордони з росією, фото: вільне джерело

Путін своїми діями закопує себе ще глибше, але, на жаль, люди і це «ховають». Масові мітинги, якщо їх можна так назвати, ні до чого не спричинили. Після того, як поліція затримала незгодних, вони розійшлися додому. Їхня боротьба.

Нагадаємо, що росіяни проти путінської мобілізації: у прокуратурі вже обіцяють 15 років за ґратами

Раніше повідомлялося, що у Бурятії військкомати забирають і померлих росіян, путін і шойгу створюють "Потойбічний полк"

Також Олексій Арестович відповів на нові фантазії росіян, як мобілізація змінить ситуацію на фронті .