З'явилися нові подробиці про те, які зараз настрої у всьому Кремлі. Вони постійно сперечаються про правильність прийнятих рішень і вже самі заплуталися.

На цьому наголосив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олексій Данилов в ефірі телемарафону.

Як виявилося, російському диктатору путіну довелося піти на деякі поступки щодо мобілізації, і все через внутрішні суперечки в оточенні.

Олексій Данілов, кадр з відео
Олексій Данілов, кадр з відео

"Він це мав зробити вчора ввечері, але, як ми розуміємо, всередині наближеної до Путіна групи є певні суперечки, бо вчора мала бути мобілізація, а сьогодні вже часткова мобілізація. Ми розуміємо, що там відбувається", - розповів Олексій Данилов. .

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Єдине, що зараз може керувати російським лідером - страх і розпач перед віддзеркаленням, яке вже неминуче. Усі ми бачимо цей страх головного ворога цивілізованого світу. Стара, хвора та нервова людина, яка читає текст із суфлера, який йому написали заздалегідь.

"Для нас це не несподіванка. З огляду на те, що вони закінчуються, вони набирають нових", - додав він.

путін. Фото: скриншот з відео
путін. Фото: скриншот з відео

Всі світові лідери вважають, що путін оголосив про мобілізацію, оскільки розуміє, що вже давно програв, але намагатиметься ще робити видимість ведення війни.

Народ буде використаний як "гарматне м'ясо", поки путін купається в мільйонах і сидить у безпечному бункері. Поки самі росіяни цього не зрозуміють, українцям доведеться боротися з агресорами на полі бою. Сподіваємося, що незабаром ми зуміємо повернути всі наші землі, а диктатор перестане пити кров не лише українців, а й своїх людей.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський назвав причину, чому небо над Харковом все ще не закрите: гроші відіграють останню роль

Раніше повідомлялося, що виступ Шойгу після путіна: смішні втрати Росії, мобілізація та ядерний шантаж

Також, путін оголосив на росії часткову мобілізацію: що пообіцяв росіянам божевільний диктатор