Глава росії володимир путін оголосив часткову мобілізацію. За його словами, на військову службу будуть закликати лише тих росіян, які перебувають у запасі і проходив службу раніше. Таку заяву він зробив під час прямої трансляції звернення.
Під час свого звернення путін заявив, що в росії оголошується часткова мобілізація, за якої забиратимуть на службу військових у запасі і тих, хто раніше служив і має досвід. Також він зазначив, що покликані проходитимуть додаткову військову підготовку перед відправкою до частини.

путін. Фото: скрін youtube
путін. Фото: скрін youtube

"Вважаю за необхідне підтримати пропозицію міністерства оборони та генерального штабу про проведення у російській федерації часткової мобілізації. Повторю, йдеться саме про часткову мобілізацію. Тобто, заклику на військову службу належать лише громадяни, які зараз перебувають у запасі і передусім ті, хто проходив службу у лавах збройних сил, має певні військово-облікові спеціальності та відповідний досвід", - заявив володимир путін.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, представник ГУР МО Вадим Скибицький передбачив розпад путінської імперії після перших днів мобілізації: "Російський народ готовий".

Також наш портал інформував, Мустафа Джемілєв розповів, коли і для чого потрібно знищити Кримський міст: настрої на півострові вже готові до цього.

Крім того, наш портал інформував, Андрій Піонтковський розповів про плани Кремля прибрати невдовзі путіна від влади, і хто за цим стоїть.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще