Вони почали розуміти всю правду. Пропагандисти тепер на федеральних каналах почали розповідати народу про велич НАТО, а також про потужність західної зброї. Цікаво, чи позбавили їх після такої премії.

На цей раз відзначилася російська пропагандистка Ольга Скабеєва. В ефірі свого ток-шоу, провідною якого вона є вже протягом багатьох років, продажна жінка вперше вирішила розглянути питання з Україною, ґрунтуючись на логіці.

Ольга Скабеева, фото: скріншот з відео
Ольга Скабеева, фото: скріншот з відео

Пропагандистка путіна заявила, що насправді НАТО дуже сильний Альянс, а Himars вкрай небезпечні для окупантських військ. Це незважаючи на те, що ще зовсім недавно вона говорила протилежне.

"Нас дивиться народ і ми повинні ставитися до них з повагою. Вони чекають від нас правди. Зброя в американців нормальна, НАТО сильна", - зазначила Ольга Скабеєва.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ще ніколи на федеральному каналі не хвалили американську зброю, а тим більше НАТО, яких вони вважають заклятими ворогами.

Пропагандисти, фото: скріншот з відео
Пропагандисти, фото: скріншот з відео

Якщо все складатиметься в тому ж дусі, то вони взагалі почнуть критикувати свої війська, що лише сильніше деморалізує їх. Пропагандисти зрозуміли, що перемоги їм не видно, а путіну залишилося зовсім недовго.

Можливо, невдовзі взагалі заговорять українською мовою. Від них можна очікувати будь-чого, адже діють лише у фінансових інтересах. Забавно подивитися на їхню реакцію, коли буде повернуто Крим і Херсон.

Нагадаємо, що Олег Жданов розповів, як дії путінської армії в Ізюмі позначаться на постачанні зброї .

Раніше повідомлялося, що експерт розповів, як далеко треба відкинути росіян, щоб Харків та Миколаїв спали спокійно.

Також, вдалий контрнаступ ЗСУ на Харківщині: як нові стандарти допомагають трощити ворога