У Росії зникли останні сподівання, що все ще можна щось змінити. Це показали останні вибори, що відбулися на початку вересня.

Висловився на цю тему відомий російський опозиціонер Олександр Невзоров у своєму Telegram -каналі.

У день єдиних виборів у Росії, які пройшли 11 вересня, деяка частина населення зіпсувала бланки для голосування, і написали там антивоєнні гасла. Вони намагалися достукатися до влади, щоб ті негайно зупинили війну.

Виявилося, що проти цих людей почали масово застосовувати штрафи, а це означає, що більше ніякої таємниці голосування в Росії не існує. Ця країна приречена і винна в цьому сама через обрану владу.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Олександр Невзоров зазначив, що це справді так, і жодної таємниці голосування не існує, адже путін боїться за своє місце при владі. Жодної анонімності, і вас просто можуть прибрати за те, що позиція відрізняється. Осквернителі бюлетенів отримали штраф.

Олександр Невзоров, фото: скріншот із відео
Олександр Невзоров, фото: скріншот із відео

"Але 50 тисяч не така вже непомірна плата, за те, щоб не відчувати себе повним лайном. Деякі за це платять набагато дорожче" - йдеться у повідомленні російського опозиціонера.

Голосування на виборах, фото: кадр з відео
Голосування на виборах, фото: кадр з відео

Давно було зрозуміло, що демократією в Росії і не пахло, і це неможливо поки що при владі диктатор путін. Однак, сподіваємося, що незабаром це зміниться назавжди, і війна в Україні буде завершена.

Нагадаємо, що жителі Придністров'я розчарувалися у Росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники

Раніше повідомлялося, що російські окупанти тікають від воїнів ЗСУ, втрачаючи по дорозі шеврони та труси .

Також у США вражені перемогами ЗСУ після розгрому російських військ на Харківському та Херсонському напрямках .