Відомий український журналіст та радник Міністра оборони України Олексій Копитко вирішив висловитися про чергову ганьбу росіян, яка стосується референдумів. Щось пішло не так.

Про це він написав у власному Telegram каналі, активним користувачем якого є.

Держава-терорист планувала проведення референдумів на окупованих територіях 11 вересня, але, як бачимо, нічого не сталося. Це дуже ганебна для них історія, адже цього дня був не референдум, а повна втрата над Харківською областю.

Російський окупант, фото: скріншот із відео
Російський окупант, фото: скріншот із відео

Від безвиході вони почали обстрілювати енергетичні об'єкти України, що стало якимось джекпотом для України, незважаючи на серйозність проблеми.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

По-перше, масовий умисний обстріл виключно цивільних об'єктів після заяви Лаврова про готовність до переговорів. "Столо ще складніше. По-друге, після чергового дзвінка Макрона в Кремль. Системно витирати ноги про президента Франції - це якесь особливе збочення. До Макрону тут питань немає - він вирішує своє завдання. Але врешті-решт це знущання французи сприймуть особисто" . А їм є чим з нами поділитися" - зазначає Олексій Копитко.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

По-третє, для американців 11 вересня пам'ятний день. 21 рік тому терористи захопили літаки і почали влаштовувати теракти. Тепер вони бачать таку ж поведінку з боку росіян. У Вашингтоні обов'язково дадуть відповідь на такі дії російських терористів.

Загалом, якщо раніше вони намагалися наводити жах, що зараз викликають почуття гидливості, як зазначає експерт.

"Це якісь брудні істоти, яких треба якось утримати на дистанції, щоб не забруднитись, поки їдуть асенізатори-дезінсектори. Якщо розраховували до чогось примусити - домоглися зворотного. Фальстарт. Тепер лише посилиться робота, щоб знизити ризики. Загалом, росіяни в найкоротші терміни зробили неможливе. З усіма своїми балетами і ермітажами опустилися в розряд плісняви, що важко виводиться, - продовжує чоловік.

Нагадаємо, що жителі Придністров'я розчарувалися у Росії, і більше не хочуть воювати: звільняються навіть контрактники

Раніше повідомлялося, що російські окупанти тікають від воїнів ЗСУ, втрачаючи по дорозі шеврони та труси .

Також у США вражені перемогами ЗСУ після розгрому російських військ на Харківському та Херсонському напрямках .