Триває сьомий місяць повномасштабної війни проти рашистів... 24 серпня 2022 року, на День Незалежності, довелося відзначати рівно півроку.

Щодня воїни ЗСУ успішно "денацифікують" сотні російських солдатів, які знайшли нахабство зайти на наші землі. Наприклад, в останній літній день, 31 серпня, "гарних росіян" стало на 350 більше. Їхня загальна кількість перевалила за 47900 тисяч. Незабаром населення країни-агресора офіційно стане менше на 50 тисяч чоловік, з початку війни.

ЗСУ, фото: Facebook
ЗСУ, фото: Facebook

Раніше ми писали, що транслював у себе в Telegram-каналі радник мера Маріуполя Петро Андрющенко. Нещодавно він писав про перший голодний бунт у повністю зруйнованому місті. Все через недостатню гуманітарну допомогу з боку "Червоного Хреста"...

Нині черга дійшла до Сєвєродонецька. Окупанти мають нахабства заявляти, що вони привезли до знищеного міста 8 тисяч сосисок у тесті. Ще раз – 8 тисяч... сосисок у тесті.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

"За наявною інформацією, у Сєвєродонецьку з більш ніж 100 000 жителів залишилося в окупації 8000-9000. Тобто кожен повинен отримати від окупантів по одній сосисці в тесті", - пишуть користувачі в інтернеті.

Нагадаємо, тільки дерев'яні - євро побачать хіба що на картинках: митники вилучають купюри ЄС у росіян, які повертаються до Росії.

Як повідомляв "Знай.uа", поранених діставати з поля бою буде легше: ЗСУ передали бойового робота для евакуації

Знай.ua писав, "Отпетлять на лікарню": вороги придумали новий метод, як швидко бути комісованими