Загиблу доньку пропагандиста дугіна, Папа Римський назвав "безневинною жертвою війни в Україні", забувши про сотні вбитих росіянами українських дітей, тисячі мирних українців, які загинули, покалічені, або не мають тепер даху над головою.

Заяву Папи, який як і багато людей у світі став жертвою російської пропаганди, розкритикував посол України в Ватикані Андрій Юраш. У своєму Twitter Юраш написав, що був спантеличений та розчарований подібною заявою Папи.

Сьогоднішній виступ Папи розчарував і змусив замислитися багато про що: не можна говорити в одних категоріях про агресора і жертву, ґвалтівника і зґвалтованого; як можна назвати одного з ідеологів російського імперіалізму безневинною жертвою? Вона була вбита росіянами, як сакральна жертва, а тепер перебуває на щиті війни", — зазначив посол.

Популярні новини зараз
У комунальних платіжках з'явилася нова графа: за що доведеться доплачувати Не затягуйте: кому доведеться оформляти лист до Пенсійного фонду Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці
Показати ще

Нагадаємо, у москві підірвали нібито доньку ідеолога путіна дугіна, якого називають "мозком путіна". Вся операція з загиблою донькою досить сумнівна, адже спочатку повідомлялось, що авто згоріло, а тіло ледве могли розпізнати, а на похоронах дівчина в труні лежала у відкритій труні та з світлим обличчям. Також помітили, що батько дівчини на похоронах посміхається.

Українці від початку не брали відповідальність за підрив дугіної, а звинувачення з фейковими посвідченнями полку Азов, представники Азову спростували.

Нагадаємо, ми писали, що скромний стендапер Тимошенко розповів, як разом зі Златою Огнєвіч звернулися до Папи Римського.

Як повідомляв "Знай.ua" сім’ї захисників Маріуполя створили своє об’єднання.

Також "Знай.ua" інформував, що раніше Папа Римський Франциск визнав, що Україні необхідна зброя.