Російські окупанти бояться Дня Незалежності України більше за самих українців. Вважають, що цього дня Збройні сили України можуть активізуватись і не залишити від окупантів живого місця.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови, опублікованій на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах. Там російський окупант розмовляв із матір'ю, а точніше скаржився на українських захисників.

Справа в тому, що російські війська зараз вкрай налякані майбутнім українським святом – Днем Незалежності. Один із окупантів припустив, що цього дня розпочнеться великий контрнаступ ЗСУ, і від росіян не залишиться на окупованих територіях живого місця. Це буде так звана публічна кара, яку так люблять у Кремлі. Ліквідуємо агресорів їхньою ж зброєю.

"До 24 серпня повинні на нас піти величезними силами. Ну День Незалежності ж буде. Показову кару хочуть влаштувати", - ділиться окупант.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Мати почала заспокоювати сина, і говорити про те, що їхня влада цього не допустить. Вона все ще вірить, що путін не плювати на житті "гарматного м'яса". Однак, насправді росіянам вкрай не вистачає людей через великі втрати, і жодних надій не залишилося. Деморалізація повним перебігом.

Російські окупанти, фото: скріншот із відео
Російські окупанти, фото: скріншот із відео

" Якось тут один хлопець сказав ( Царство йому небесне ) , що ми всі тут залишимося . Він , по ходу , має рацію ... За все це потрібно нашого комбрига судити . Ось його треба страчувати , потвора скінченого ! Мудак! Людей немає, нічого немає, бл*ть, сволоти. Щоб йому життя пеклом не здавалося! – висловився окупант.

Він більше вірить у успіх ЗСУ, ніж у свою армію, а це вже позитивний результат. Добре, коли людина міркує реалістично.

Нагадаємо, що гелікоптери з дефектами та бронемашини без броні: Кремль посилає окупантів на забій у консервних банках

Раніше повідомлялося, що російські окупанти усвідомили, що трибуналу не уникнути і знищують докази злочинів в Україні .

Також українські захисники тримаються під шаленим артилерійським вогнем: Валерій Залужний повідомив про ситуацію на фронті