В Україні продовжується війна, розпочата путіним, українці тримають оборону та намагаються відкинути ворога до кордону, хоча наразі виходить стримувати, та поступово виснажувати російську армію.

На думку Михайла Подоляка, яку він висловив в ефірі програми "Повітря", диверсій, "ексцесів" та "бавовни" у рф побільшає. Очікується, що це буде не лише Крим.

Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube
Михайло Подоляк. Фото: скриншот Youtube

Наростатимуть і професійні диверсії партизанського типу, і диверсії, які обумовлені роботою України, — сказав радник керівника ОП.

За словами Михайла Подоляка, диверсійні роботи проводитимуть як професіонали українських збройних сил, так і місцеві мешканці, яких вісім років окупували росіяни.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні
Показати ще

Підтвердити відношення ЗСУ до вибухів в Криму Подоляк відмовився. Проте це не змінило його думку про зростання диверсійної роботи на окупованих територіях, та й у самій росії.

Внаслідок чого у росармії наростатимуть панічні настрої, які передаватимуть підлеглим, і це викличе у них потурання до своїх обов'язків, наприклад, до пожежного нагляду.

Також Подоляк зазначив, що пасивне сприйняття окупації 2014 року "переходить у стадію активного неприйняття: люди бачать, що Україна не ламається, чинить опір і буде деблокувати свої території", і передрік зростання протестних настроїв.

Нагадаємо, ми писали, що Подоляк підрахував, що росія по цивільних українцях б'є у 73 рази більше, аніж по військових.

Як повідомляв "Знай.ua" Михайло Подоляк розповів, як дати відчути росіянам війну.

Також "Знай.ua" інформував, Андрій Єрмак розкрив ще один план росіян, щоб погіршити життя українців: звикли жити у Середньовіччі.