Стало відомо про те, яка найпотужніша зброя має Збройні сили України на даний момент. З його допомогою бійці знищують агресорів, що прийшли на наші землі.

Про це в інтерв'ю сайту ТСН розповіли бойові командири з позивними "Динамо" та "Клевер". Саме вони є відповідальними за знищення військових об'єктів окупантів на різних ділянках фронту в Україні.

Запуск ракети. Фото: скриншот YouTube
Запуск ракети. Фото: скриншот YouTube

Йдеться про "Точку У", яка славиться своєю потужністю, і також може вражати різні цілі на дальній відстані. Цей комплекс здатний дотягнутися до ворожих позицій на відстані до 120 км.

"Ми не працюємо за малогабаритними цілями або за цілями, які можуть бути вражені артилерією та безпілотниками. Багато хто списав з рахунків "Точку У". Та це не сучасна зброя, але це ефективна зброя. Саме "Точка У" забезпечує руйнування логістичних мереж противника. Коли під укіс йдуть кілька складів за день або за тиждень. На фронті це відображається одразу", - коментують "Динамо" та "Клевер".

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA
Артилеристи ЗСУ. Фото: facebook.com/MinistryofDefence.UA

Не можна не відзначити того факту, що дана ракета є балістичною, і здатна летіти траєкторією з можливістю подальшого управління нею. Тобто навіть погані погодні умови не зможуть збити її з поставленою метою. Її повертають до колишньої траєкторії, і за рахунок цього ракета потрапляє точно в ціль. Саме тому ЗСУ завжди ювелірно виконують свою роботу і ще жодного разу не промазали, на відміну від російських окупантів.

Ракета
Ракета

"Недарма цю зброю називають точкою. Попадає дійсно в точку! Склади боєприпасів, паливно-мастильні склади, злітні слуги - все це робота "Точки У". На свій страх і ризик наближаємося якомога ближче до супротивника і все одно дотягуємося", - кажуть. військові.

Мінімальна її дальність близько 20 кілометрів, які ракета пролітає за 55 секунд. На відстань у 120 кілометрів їй потрібно 4 хвилини 24 секунди.

Нагадаємо, що побачити HIMARS і померти: російський пропагандист потрапив під удар ЗСУ та приєднався до Кобзону

Раніше повідомлялося, що артилеристи ЗСУ продемонстрували неймовірну міць на полі бою: під ногами окупантів палає земля

Також, Подоляк підрахував, що росія у цивільних українців б'є в 73 рази більше, ніж у військових