Спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат вважає, що ворог може "привітати" Україну з Днем Незалежності ракетами.

За його словами, є певні дані розвідки і у відкритих джерелах є інформація, що противник нарощує свої сили на білоруській території. Про це йшлося на брифінгу.

Зброя на базі у беларусі. Фото: скриншот Telegram
Зброя на базі у беларусі. Фото: скриншот Telegram

У нас 24 серпня велике свято – День незалежності, зрозуміло, що противник завжди використовує такі дати для "привітань", ми маємо бути готовими до цього. розповів речник.

Нагадаємо, що раніше Білоруський Гаюн повідомляв, що у Білорусі триває підготовка до масованого ракетного удару територією України найближчими тижнями.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Ворожі бази у білорусі. Фото: скриншот Telegram
Ворожі бази у білорусі. Фото: скриншот Telegram

За їхніми даними, в Білорусі знаходиться до 14 ЗРК С-400 і близько 60 ракет до них. На аеродромі Зябрівка знаходяться від 10 до 14 одиниць ЗРК С-400 "Тріумф", 3-ї РЛС "КАСТА-2Е2" та "48Я6 Підліт", 2-а ЗРПК "Панцир. Розташований склад боєприпасів з мінімумом 15-60 ракетами для ЗРК С-300/400. Самолети Іл-76 ВКС РФ підвозять ракети для С-400 до аеропорту "Гомель", звідки їх везуть до Зябрівки.

Нагадаємо, ми писали, що воїни ЗСУ відправили на концерт до Кобзона командира окупаційних військ.

Як повідомляв "Знай.ua", після вибухів у Криму "гості" масово тікають з півострова, черги на всі види транспорту, а потяги скасували.

Також "Знай.ua" інформував, десятки американських бронеавтомобілів MaxxPro помічені на українських дорогах.