В білорусі та рф одночасно з'явилася інформація про те, як вдало представники диктатур вміють прибріхувати та красти. Мотоцикл "Мінск" та армійський робот вивели своїх власників на чисту воду.

Практично в один і той самий день з'явилася інформація про технічні досягнення рф та білорусі. Мережею ширяться відео та фото докази ганьби. На російському військово-технічному форумі "Армія-2022" побігав робот-собака з… гранатометом. Проте такі самі роботи, без гранатомета можна придбати за 16 000 доларів.

Ось варіант на AliExpress:

Китайські роботи. Фото: скриншот
Китайські роботи. Фото: скриншот

А ось російська "версія"

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

"російський" собака-робот. Фото: скриншот з відео
"російський" собака-робот. Фото: скриншот з відео

При чому пропагандисти з рф вигадали навіть інструктора та інженера: У статті йдеться, що "це робот-собака розробка інжинірінгової компанії "Інтелект Машин".

Скриншот повідомлення
Скриншот повідомлення

Десь в тих же часових рамках вусатий диктатор лукашенко приїхав подивитися на "свій" мотоцикл "Мінськ". Побачене його надихнуло, але почуте ошелешило: на мотоциклі не було жодної білоруської деталі — все завезене з Китаю.

білоруський китайський "Мінськ". Фото: скриншот з відео
білоруський китайський "Мінськ". Фото: скриншот з відео

Лукашенко зрозумів, що якщо введуть санкції, то виробництво цих мотоциклів припинеться.

лукашенко на ревізії мотоциклу. Фото: скриншот з відео
лукашенко на ревізії мотоциклу. Фото: скриншот з відео

Нагадаємо, ми писали, що Стерненко показав "слимаків", які вирішили посварити Зеленського з Залужним: планують застосувати перевірену технологію.

Як повідомляв "Знай.ua" ажіотаж на турецькі БПЛА продовжує зростати: у компанії Baykar з'явилося роботи на три роки вперед.

Також "Знай.ua" інформував, що путінські чиновники залякані санкціями та готові провести переговори, потай від диктатора попросили Захід закінчити війну.