Наступні два тижні можуть стати вирішальними для Херсонської області. Збройні сили приготували окупантам "сюрпризи".

Про це повідомив депутат Херсонської облради та військовий територіальної оборони Сергій Хлань на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

Ситуація в Херсоні та області продовжує розпалюватись, і фортуна стає на бік українських захисників. Саме через це росіяни почали частіше використовувати авіацію, а також проводять нічні незаконні обшуки та затримання. Посилився тиск і на місцевих жителів, зокрема, це стосується працівників медицини та освіти.

Сергій Хлань, фото: Facebook
Сергій Хлань, фото: Facebook

"І так у всьому - ліплять картинку, але й то виходить невміло і погано. Подобається лише поодиноким колаборантам, але й тих Росія покине, як завжди це робить з усіма. Але партизани продовжують боротьбу та фіксують кожен факт зради. Тим, хто перейшов на бік ворога в Україні більше місця не буде” – написав Сергій Хлань.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Сергій Хлань, фото: Facebook
Сергій Хлань, фото: Facebook

Саме тому, як зазначив депутат, зовсім скоро на українців чекають хороші новини. Буквально два тижні, і ситуація кардинально зміниться. Новий тиждень також принесе сюрпризи для росіян на цьому напрямі і все завдяки озброєнню від наших партнерів.

Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube
Херсонці чинять опір окупантам. Фото: скриншот Youtube

"Будуть лізти, складати - ми вбиватимемо і руйнуватимемо їх запаси. Поки вони не відчують дефіцит, а це обов'язково відбудеться. Санкції працюють, зброя наших партнерів приходить, рух опору зростає. Будемо чекати, що новий тиждень принесе нам нові перемоги і багато "хороших" "мертвих орків" - підсумував чоловік.

Нагадаємо, що в окупантів істерика: дрони потрапляють у "яблучко", перетворюючи ворогів на "добрих росіян"

Раніше повідомлялося, що росія використала половину своїх військових ресурсів, а загальну мобілізацію боїться — чи ще довго вистачить .

Також, російські ліси горять нещадним вогнем, і до кремля недалеко: люди задихаються від диму, площа пожеж - до 83 тис. га