Колишнього ватажка бойовиків "ДНР" Стрєлков-Гіркін, який у 2014 році тероризував Слов'янськ та Донецьк був затриманий у тимчасово окупованому Криму. Про це повідомляють росзмі і, зокрема, окупант, вербувальник "ДНР" Олександр Жучковський у своєму telegram-каналі.

Повідомляється, що Стрєлкова-Гіркіна затримали у Криму нібито при спробі потрапити на фронт. Олександр Жучковський заявив, що терорист нібито хотів особисто взяти участь у війні і був готовий стати навіть звичайним, але його не пускають. При цьому хтось наказав не пускати його на фронт і що зараз з терористом, окупант не розповів.

Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube
Стрєлков-Гіркін. Фото: скрін youtube

Втім, варто наголосити, що останнім часом Гіркін активно сипався критикою на адресу вищого командування російських окупантів - путіна та шойгу. Він вичитував їх за постійні провали у розв'язаній ними війні.

Пост Олександра Жучковського. Фото: скрін telegram
Пост Олександра Жучковського. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Можна припустити, що розмови терориста не сподобалися Кремлю і тепер на нього чекає СІЗО і тривалий термін, адже ще в березні в Росії ухвалили закони, за якими за критику влади, можна потрапити за ґрати на 7 років.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".