Заступник голови Ради безпеки рф, колишній президент і поплічник кремлівського диктатора Дмитро Медведєв пригрозив ЄС "випадками" на їхніх атомних станціях. Це він написав у черговому посту у своєму telegram-каналі.

Російські окупанти вже котрий день поспіль ведуть обстріл території захопленої ними Запорізької АЕС. При цьому на всіх можливих рівнях намагаються звинуватити у цьому українську сторону. Так, Дмитро Медведєв вирішив засунути і свою нікому не цікаву думку щодо ситуації.

Дмитро Медведєв. Фото: скриншот YouTube
Дмитро Медведєв. Фото: скриншот YouTube

У найкращих традиціях кремлівської пропаганди поплічник путіна заявив, що обстріл ведеться під чітким керівництвом Київа, а провину хочуть покласти на "ні в чому невинних" російських військових. Крім того, Медведєв натякнув, що росія може організувати "випадковості" і на європейських АЕС, вкотре підтвердивши, що ядерний терор є улюбленим заняттям Кремля.

Медведєв погрожує ЄС. Фото: скрін telegram
Медведєв погрожує ЄС. Фото: скрін telegram

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

"Не слід забувати, що і в Європейському союзі є атомні станції. І випадковості там також можливі", - написав Медведєв.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Остап Бендер влаштував Майдан, а Лукашенко програв Зеленському на президентських виборах: російська пропаганда вибила останні мізки молоді.

Також наш портал інформував, Олексій Арестович назвав варіанти, хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Крім того, наш портал інформував, борець за "російський світ" став свідком злочинів окупантів, але пропаганда надто сильно зачепила мозок: "Я воюю за свою родину".