24 лютого 2022 року всі українці прокинулися з жахом про те, що росіяни на чолі з володимиром путіним розпочали кровопролитну масштабну війну.

Звичайно, у цей момент у кожного жителя нашої країни були свої думки щодо свого майбутнього, а що ж думав радник глави Офісу Президента Єрмака Олексій Арестович?

Олексій Арестович, фото: скріншот із відео
Олексій Арестович, фото: скріншот із відео

Виявляється, поки він заспокоював усіх нас у своїх релаксуючих відосиках, сам не сподівався прожити і доби. Про це стало відомо під час його інтерв'ю Дмитру Гордону.

Київ захоплять, але західні області зможуть встояти: такий прогноз був у Арестовича у перші години війни.

Популярні новини зараз
Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Він вважав, що його вб'ють протягом 12 годин, Києву давав 2 тижні вуличних боїв, але вірив, що області на заході України чинитимуть опір.

"Занадто співвідношення сил було не на нашу користь. Десь 1 до 20. Тому це технічно неможливо з військової точки зору. Якби вони правильно діяли... Вони ж ідіотами виявилися, слава богу. Вони – ідіотами, а ми – молодцями ",- зізнався Арестович зовсім на у стилі звичного "релаксовича".

Нагадаємо, що Олексій Арестович назвав варіанти , хто стоїть за першими вибухами в Криму: у кожному з них путінський режим заляканий і слабшає.

Раніше ми повідомляли, що Олексій Арестович розповів , як у США на весь світ зганьбили головну "подружку" росії: путін на черзі.

Також стало відомо, що воїн ЗСУ поодинці розправився з цілим відділенням російських окупантів: ніхто не врятувався.