Радник глави Офісу президента України Михайло Подоляк натякнув російським окупантам, що "бавовна" у Криму та Білорусі - лише початок і порадив їм тікати. Про це він написав на своїй сторінці у соцмережі Twitter.

Нещодавно на аеродромі в окупованому Криму сталася серія потужних вибухів, внаслідок яких росіяни втратили безліч техніки. ЗСУ офіційно удару не підтвердили і самі окупанти повідомили, що сталася детонація снарядів. Незабаром "бавовна" повторилася, але вже в Білорусі, там заявили, що сталося загоряння двигуна.

Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube
Михайло Подоляк. Фото: скрін youtube

Михайло Подоляк зазначив, що серія аварій на військових аеродромах Криму та Білорусі - це знак згори, що попереджає окупантів. Він порекомендував військовим скласти зброю та відступити, інакше карма знайде та покарає кожного злочинця, який здійснює обстріл України.

Пост Михайла Подоляка. Фото: скрін twitter
Пост Михайла Подоляка. Фото: скрін twitter

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

"Епідемію технічних аварій на військових аеродромах у Криму та Білорусі ru-військовим слід розглядати як попередження зверху: забудьте про Україну, зніміть форму та йдіть. Ні в окупованому Криму, ні в окупованій Білорусі ви не зможете почуватися в безпеці. Карма знайде всюди", – написав Михайло Подоляк.

Раніше портал Знай повідомляв, Андрій Єрмак передбачив ситуацію на фронті в найближчі кілька місяців, Україна має час до зими.

Також наш портал інформував, пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії".

Крім того, ми повідомляли, що просочений сепаратист Олег Царьов більше не зміг приховувати правду від народу: путін "знищив" усіх чоловіків Донбасу.