Колишній народний депутат України та сепаратист Олег Царьов вирішив зізнатися про великі втрати росіян. На окупованих територіях більше нема кого мобілізувати.

Про це він написав у своєму Telegram-каналі, де регулярно висловлюється щодо війни в Україні, і вигадує постійно легенди, щоб виправдати диктатора путіна.

Цього разу вже не зміг нічого вигадати, і розповів, що на окупованих територіях залишилося дуже мало чоловіків, які не побували на війні. Тобто навіть він побічно визнав, що російський уряд знищує людей на Донбасі.

Олег Царьов, фото: скріншот
Олег Царьов, фото: скріншот

"Воїнкори пишуть, що не вистачає людей на фронті. Але в Донецьку та Луганську чоловіків уже не залишилося. Нема кого закликати. Багато підприємств зупинилися через те, що чоловіки всі на фронті. Бідолашний Донбас", - пише під постом сепаратист Олег Царьов.

Популярні новини зараз
Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

Посилається він, до речі, на заяву "військора" окупантів Юрія Котенка, який у своїй заяві зазначив, що люди гинуть на війні цілими ротами.

Олег Царьов, фото: скріншот з відео
Олег Царьов, фото: скріншот з відео

"Людський голод на фронті біля Донецька. Насамперед цим пояснюється те, що поки що ворог не відкинутий від столиці "ДНР". Втрати? Так. Війна. Забирає ротами. Цілими ротами. Це підлий закон війни. Нестача людей у ​​взводах і батальйонах" - зазначив той.

Цікаво, коли ці повідомлення їм доведеться видалити, адже, за версією російського уряду, втрати мінімальні.

Мобілізація окупантів. Фото: скриншот YouTube
Мобілізація окупантів. Фото: скриншот YouTube

Нагадаємо, що з 24 лютого українські військові вже знищили 43 тисячі загарбників. Також окупанти у цинічній війні проти України втратили понад 1800 танків. За останню добу ЗСУ знищили 200 ворогів. І це мінімум, тому що підрахунки дуже складно вести в зонах активних бойових дій.

Нагадаємо, що протитанкові комплекси "Фагот" та "Метіс" не шкодують окупантів і працюють без вихідних: що про них відомо

Раніше повідомлялося, що в США передали для ЗСУ протирадіолокаційні ракети AGM-88 HARM: жодні відбивачі не врятують Кримський міст

Також, Херсон уже майже наш, і настав час думати про подальші кроки: експерт назвав напрямок, який незабаром буде звільнений