Глава Офісу президента України Андрій Єрмак поділився подробицями війни Росії проти України. Чому життєво необхідно закінчити активну фазу до кінця року.

Про це він заявив у своєму новому інтерв'ю для порталу "Інтерфакс-Україна".

Андрій Єрмак розповів громадськості, що перед українськими захисниками сьогодні стоїть складне, але цілком реальне завдання – закінчити активну фазу війни вже до кінця осені. Все через терористичні настрої Кремля.

Андрій Єрмак. Фото: YouTube
Андрій Єрмак. Фото: YouTube

Вони можуть завдати ракетних ударів по об'єктах теплоенергетики, що вкрай погано позначиться на зимі. Це те, чого не можна допустити в жодному разі.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Звичайно, такі ризики протягом усієї війни зберігаються. Російська армія продовжує атакувати об'єкти нашої інфраструктури. Це одна з їхніх цілей, вони її навіть не приховують. Тому це одна з причин, чому ми хочемо вжити максимальних заходів для завершення активної частини війни до кінця осені", – сказав Андрій Єрмак.

ЗСУ, фото: Arsen Fedosenko
ЗСУ, фото: Arsen Fedosenko

Це, звичайно, складне завдання, проте, ніхто й не казав, що буде легко. Українські військові та уряд робить сьогодні все для того, щоб мети деокупації було досягнуто, і в цьому є певні дедлайни. Західні партнери це чудово розуміють і поділяють позицію України. Сподіваємося, що вони продовжать допомогу в найближчому майбутньому.

Чим довше наші міста перебувають під тимчасовим контролем окупантів, тим складніше їх звільнятиме.

Єрмак, фото з вільних джерел
Єрмак, фото з вільних джерел

Нагадаємо, що бойовик з Донецька назвав головну проблему України, і цього вантажу неможливо позбутися

Раніше повідомлялося, що ставляться до своїх як до сміття: окупанти скаржаться на ставлення командування

Також пропагандист Соловйов натякнув ЗСУ на нові цілі: розчарувався у "другій армії"