Російські окупанти думали, що їх тут зустрічатимуть як "визволителів", але реальність для них виявилася страшною. Українські захисники ночами безперервно шукають злочинців, і не шкодують їх.

Про це стало відомо завдяки новому перехопленню розмови окупанта, опублікованому на сторінках Головного управління розвідки Міністерства оборони України в соціальних мережах.

Цього разу російський окупант вирішив зателефонувати додому своєму синові, і розповісти, що насправді він робить в Україні. Через майже півроку до нього прийшло усвідомлення, що ж це ніяка не "спецоперація", як намагався всім вбити в голови диктатор путін - це повноцінний війна.

Російські окупанти
Російські окупанти

При цьому російський злочинець зазначив, що їхні військові відгрібають непогано від Збройних сил України, і щоранку особового складу дедалі менше. Їм навіть довелося залишити раніше зайняті позиції через це.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Централізованого опалення може більше не бути: людей шокували заявою
Показати ще

"Роз*бали нас на шматки. Купа 300-х у нас. Кожен другий поранений. Половина нас тут залишилася. Танком роз*бали", - каже російський окупант, після чого ще раз зазначив, що над ними попрацювали "специ-поляки.

Російські окупанти. Фото: скрін youtube
Російські окупанти. Фото: скрін youtube

Цікаво все-таки, на що вони розраховували, коли їхали зі зброєю та важким озброєнням на чужі території. Наш народ ніколи не простить їм всього цього горя, що вони принесли із собою.

"Специ-поляки приїхали. Найманці. Скільки народу поклали. У нас спеців порізали. Вночі підкралися. Сьогодні 8-х Й**нули уві сні, потім ще 2-х. Я кажу, тут жорстока війна, а не "спецоперація". Ми тут м'ясо. Нас залишилося тут х*р та немає х*ра народу", - скаржиться далі загарбник.

Нагадаємо, що Юрій Романенко відреагував на нападки міжнародників у бік України, звинуватили у веденні війни

Раніше повідомлялося, що росіяни вбили двох його побратимів та отримали розплату миттєво: боєць Іван пообіцяв боротися проти ворога до останнього

Також російські пропагандисти звинуватили Київ у загостренні навколо Тайваню .