9 серпня – день, коли у Криму пролунали перші за весь час повномасштабної війни вибухи. Це спричинило велику істерику серед місцевих пропагандистів.

Зокрема, найболючіше від цього було головному слузі путіна Володимиру Соловйову. Під час чергового випуску свого ток-шоу, в якому він більшу частину часу вигадує нові казки про нацистів, чоловік висловився про вибухи на анексованому півострові.

Він був налаштований рішуче, і начебто натякав Збройним силам України, які території треба обстрілювати надалі. Дуже болісно програвати, і вони це навіть не приховують.

"Яка червона лінія, скажіть? Вони повинні що, розбомбити Москву, завдати удару по Санкт-Петербургу. Що вони повинні зробити? Свідчення, Сочі підірвати" - каже головний російський пропагандист Володимир Соловйов.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео
Володимир Соловйов, фото: скріншот з відео

Один маленький аеродром біля міста Саки, скільки істерики у росіян. Радимо їм закупитись заспокійливим, бо це не останні проблеми у них.

При цьому цікаво, чому він так хвилюється, якщо місцева влада та інші пропагандисти просувають версію про те, що все це просто невдала детонація, і жодна військова техніка не постраждала. Намагаються приховати від населення той факт, що хвалене ППО виявилося просто фікцією, як і все, що в них є.

Обурена й інша топ-пропагандистка Маргарита Сімоньян.

"Ще раз. Червона лінія, де ти?", - написала вона. Проте вже через кілька хвилин почала просувати версію про те, що жодних прильотів не було. Смішно.

Нагадаємо, що в СБУ знайшли ще одного російського "звіра", і його збираються покарати: віддавав злочинні накази про страту мешканців Київщини .

Раніше повідомлялося, що російські окупанти визнали, що кремлівську пропаганду побудовано на брехні: закликали родичів не дивитися телевізор

Також Олексій Арестович знову заспокоїв українців на тему ядерної небезпеки: росіяни намагаються блефувати, щоб висунути ультиматум