Щодня українські захисники беруть у полон нових окупантів та бойовиків. Вони спочатку скоюють військові злочини проти нашого народу, а потім шукають виправдання своїм діям.

Роликами із допитами ділиться український активіст Володимир Золкін. Він розпитує росіян і примусово мобілізованих громадян окупованих територій, навіщо їм це було потрібно.

Російський полонений, фото: скріншот з відео
Російський полонений, фото: скріншот з відео

Цього разу розмова трапилася із жителем міста Донецьк – Владиславом Єгельницьким.

Він, як і багато хто звідти, не хотів йти воювати, і його змусили. 24 лютого він вийшов надвір. Місто вже було порожнім, і до нього підійшло двоє співробітників військкомату, які прямо сказали, що потрібно кілька тижнів послужити, інакше на нього заведуть кримінальну справу.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

Навіть білий квиток не допоміг йому врятуватися від цієї війни, і незабаром їх посадили на потяг до Харкова.

Я не думаю, що щось нове вам скажу. Я дизайнер графіки, і я вдома сиджу здебільшого. У моєму районі в Донецьку було спокійно 8 років, і останнім часом щось почалося. Проблема взагалі в тому, що росія взагалі поряд, і жителі, які живуть ближче до кордону з росією, вони природно спілкуються, у них там родичі, і вплив є" – розповідає бойовик із Донецька.

Цілком адекватні молодий чоловік виявився, який усе розуміє. Він вважає, що вони стали жертвами обставин. Пізніше до розмови підключилася і мама, яка, зважаючи на все, налаштована також рішуче.

Полонений, фото: скріншот з відео
Полонений, фото: скріншот з відео

"Усі помилки, які ми зробили - все потрібно виправляти. Все нормально. Я тебе дуже люблю. До зустрічі синку, дякую всім за дзвінок" - розповідає жінка.

Нагадаємо, що ракетоносець путіна спровокував моторошну аварію: тиснув "своїх" прямо на дорозі .

Раніше повідомлялося, що на Київщині врятували унікальну корову після втечі рашистів: змогли повернути до життя і стане щасливою мамою

Також, окупантам настав час готувати план втечі: військовий експерт назвав місто, яке ЗСУ звільнять першим - і це не Херсон